Skip to main content

Sponsoring

Onderwerp
Jaarlijkse proefschriftprijs en ondersteuning drukkosten proefschrift
Lees meer
Medical Nutrition International Industry (MNI) Grant – Ondersteuning door NESPEN
Lees meer

Jaarlijkse proefschriftprijs en ondersteuning drukkosten proefschrift

NESPEN heeft ten behoeve van de leden een aantal mogelijkheden tot sponsoring passend bij de doelstellingen. Dit betreft individuele sponsormogelijkheden, zoals de jaarlijkse proefschriftprijs, en tweemaal per jaar ondersteuning in de drukkosten van een proefschrift. In het aanvraagformulier vindt u alle nodige informatie.

Klik op onderstaande knop om de voorwaarden voor de aanvraag voor de proefschriftprijs NESPEN of ondersteuning drukkosten proefschriftprijs NESPEN in te zien.

Medical Nutrition International Industry (MNI) Grant – Ondersteuning door NESPEN

Elk jaar stelt de Medical Nutrition International Industry (MNI) een bedrag van 30.000 euro beschikbaar voor een nationaal initiatief of onderzoeksvoorstel gericht op optimale voedingszorg. MNI wil hoog kwalitatieve initiatieven inspireren en ondersteunen.

Informatie aangaande de MNI Grant is te vinden op:

Een MNI Grant aanvraag moet ondersteund (“endorsed”) worden door de nationale PEN vereniging. Nederlandse inzendingen moeten ondersteund worden door NESPEN. Uw aanvraag voor endorsement zal door het NESPEN bestuur beoordeeld worden d.m.v. een score formulier. Jaarlijks kunnen er maximaal 3 MNI aanvragen door NESPEN ondersteund worden. Indien NESPEN de MNI Grant aanvraag ondersteund, ontvangt u per mail een aanbevelingsbrief getekend door de voorzitter van NESPEN.
NB. NESPEN bestuursleden kunnen ook een MNI Grant aanvraag indienen, maar worden bij hun eigen aanvraag niet betrokken bij de besluitvorming.

Uw aanvraag voor endorsement en de daarbij behorende aanbevelingsbrief dient minimaal 4 weken voor de MNI deadline gemaild te worden naar de secretaris van NESPEN: Cora Jonkers én de voorzitter van NESPEN, prof. dr. Mireille Serlie.

Sponsoring