Events

13e Nationale Voedingscongres

20 november 2020

Op vrijdag 20 november 2020 wordt het Nationale Voedingscongres georganiseerd in samenwerking met NESPEN. Daarmee is een platform ontstaan waar alle zorgprofessionals samen komen die zich bezig houden met klinische voeding en metabolisme. Het programma is zeer uitgebreid, met topsprekers, state-of-the-art lezingen en poster- en abstractpresentaties. Het 13e Nationale Voedingscongres is uitgegroeid tot een van de belangrijkste voedingsevents in Nederland.

Door de samenwerking met NESPEN is het mogelijk met korting deel te nemen voor bestaande begunstigers. Bovendien is een aantrekkelijke combinatie met toegang mogelijk gemaakt voor nieuwe NESPEN begunstigers. Het congres op vrijdag 20 november vindt plaats als webinar via Zoom.

BijeenkomstDatumPlaats
Webinar TPV in de praktijk
19 november
Webinar
Lees meer

Webinar TPV in de praktijk

19 november

Op donderdag 19 november, van 09.00 uur t/m 10.00 uur vindt het Webinar TPV in de praktijk plaats.

Heb je zicht op welke patiënten je in de thuissituatie behandelt of wil behandelen met TPV? Als gevolg van de nieuwe maatregel van ZINL worden alle kosten voor de toediening van TPV in de thuissituatie gedeclareerd door het ziekenhuis. Is je ziekenhuis al klaar voor de gevolgen van deze verandering? Weet je al hoe je straks de dienstverlening en de wekelijkse declaraties gaat organiseren? En hoe het zit met de OZP’s? Professor Mireille Serlie uit het Amsterdam UMC praat je op donderdag 19 november in een uur helemaal bij. Daarnaast krijg je voldoende mogelijkheid om vragen te stellen.

NESPEN

  • Horapark 9
    6717LZ Ede

  • 0318-693501
  • KvK: 41136219

Agenda

Nieuws