Skip to main content

NESPEN Master Thesis Award 2024 voor beste Master Thesis

Nieuwsbericht van 7 december 2023

Ben jij een talentvolle masterstudent met een passie voor klinische voeding? Grijp de kans om je masterthesis als poster te presenteren tijdens het 16e Nationale Voedingscongres op 14 maart 2024 in het Van der Valk hotel in Veenendaal!

Wat maakt het de moeite waard?

  • Presenteer jouw masterthesis als poster op een nationaal podium.
  • Maak kans op de prestigieuze NESPEN Master Thesis Award 2024 voor de beste master thesis
  • Win het gloednieuwe Nederlandse Leerboek Voeding (beste 5 inzendingen)
  • Voor de winnaar daarnaast nog een NESPEN Award van 500 euro.
  • Deel je bevindingen over alles wat met klinische voeding te maken heeft en maak een blijvende indruk op vooraanstaande professionals in het veld.

Voor wie is het?

Ben je een talentvolle masterstudent en heb je een prima thesis geschreven over klinische voeding? Dan nodigen wij jou uit om jouw onderzoek te presenteren!

Belangrijke data

  • Deadline voor abstracts: 15 februari 2024
  • NESPEN Nationale Voedingscongres: 14 maart 2024

Hoe maak je kans?

Stuur jouw masterthesis in vóór 15 februari 2024 in en maak kans om de NESPEN Masterthesis Award 2024 voor de beste masterthesis te winnen. Dit is dé kans om jezelf te profileren, nieuwe connecties te maken en je onderzoek presenteren. Grijp deze unieke mogelijkheid en stuur je masterthesis in!

Als je wordt geselecteerd om een poster te presenteren krijg je voor 15 februari 2024 bericht. Je krijgt dan ook 50% korting op het inschrijvingstarief voor het NESPEN Nationale Voedingscongres 2024.

Voor meer informatie en indienen van je master thesis

E-mail je master thesis naar Interactie Groep onder vermelding van NESPEN Master Thesis Award 2024: info@interactiegroep.nl.